Fontosabb friss hír hiányában veszített erejéből a magyar deviza, így csütörtökön késő délelőtt 294 forint körül állt az euró jegyzése, miután a 294,50-et is megközelítette az árfolyam. Reggel még messze 293 alatti szinteken is forgott az euró. Rövidebb távon 292 és 296 forint közötti sávban valószínűsíti az euró árfolyamának alakulását Kolba Miklós, az ING Bank devizaüzletágának vezetője.

Dél előtt nem sokkal a dollárért 224,25, a svájci frankért pedig 238 forintot kértek a piacon, míg az euró/dollár jegyzés 1,3115 körül tartózkodott.

A devizapiacon meglehetős pangás tapasztalható, ami júliusban nem ritka, ilyenkor a csekély forgalom miatt egy-egy jelentősebb kötés is érzékelhető elmozdulást okozhat az árfolyamokban.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!