Híres magyarok sorra az új biztosítóban

A CIG Pannónia Biztosító tulajdonosi köre a 2007. őszi alapítástól máig 38-ról 140-ra bővült.
NAPI, 2010. szeptember 22. szerda, 04:30
Fotó:

A tulajdonosok között Járai Zsigmond mellett megtalálható Martonyi János külügyminiszter, Szapáry György volt MNB-alelnök, Straub Elek volt Matáv-elnök, Mándoki Zoltán volt Mol- és MÁV-vezér, György Miklós volt Chinoin- és Hungexpo-vezér, Kiesebach Tamás műkereskedő, Vizy E. Szilveszter volt MTA-elnök családja, Móricz Gábor Kaptár- és Freesoft-tulajdonos, Nobilis Kristóf, a BIF tulajdonosa, Lantos Csaba Keler-elnök és BÉT fb-elnök, Hernádi Zsolt Mol-elnök A 2007-es alapításkor 125 forint volt a részvény árfolyama, 2008-ban 150, 2009-ben 250, 2010-ben 480 forinton történtek az alaptőke-emelések, amelyek eddig csaknem nyolcmilliárd forintot biztosítottak a CIG-nek, ebből mintegy 6,5 milliárdot magyar magánszemélyek adtak össze.

További részletek a Napi Gazdaság mai számában!

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.09.22 07:01

Ha ekkora buli, hogy a magyarság szine java benne van, akkor most miért akarnak plusz tulajdonosokat bevonni ???? Minek nekik plussz tőke ha minden biztosított csak fizet befele a kasszába.
Nyilván velem van a baj de nem értem ???
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html