Hirtelen mínuszba fordult Budapest

A rossz ázsiai adatok nyomán elromlott a hangulat Nyugat-Európában, majd a Budapesten is.
Napi.hu, 2014. május 5. hétfő, 11:44
Fotó: Napi.hu

Fél tizenkettő után pár perccel a BUX 17 301 ponton állt, ez 0,76 százalékos mínusz a múlt szerdai záráshoz képest.

A blue chipek közül a legnagyobbat a Richter esett, a gyógyszergyártó árfolyama 1,98 százalékkal, 3 710 forintig ment le. Az OTP 0,71 százalékkal került lejjebb, így a részvény 4 181 forintnál jár.

A Mol árfolyam csupán 0,08 százalékal ingott meg, ez 12 690 forintos árat jelent. Az MTelekom pedig stagnált, a részvény darabjáért továbbra is 315 forintot adnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK