Hitelnövekedéssel számol idén az OTP

Az OTP várakozásai szerint idén 5 százalékkal nő a konszolidált hitelportfólió, míg a betétállomány 5 százalék alatti mértékben fog emelkedni.
NAPI, 2010. március 2. kedd, 09:17
Fotó:

A bevételek tekintetében nem várnak egyedi tételeket, az alapkamat-környezet jelentős csökkenése viszont nyomást fog gyakorolni a marzsokra. A bank szeretné folytatni a szigorú költséggazdálkodást - derül ki az OTP által kiadott dokumentumból.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK