Hitelt kap a BIF-leány

A BIF Nyrt. leányvállalata, a Katlan Befektetési Zrt., illetve a Raiffeisen Bank között létrejött hitelkeret-szerződés alapján a pénzintézet egy éves futamidőre 650 millió forint összegű hitelkeretet bocsát a Katlan rendelkezésére – jelentette be a társaság a BÉT honlapján.
NAPI, 2011. június 8. szerda, 15:02
Fotó:

A hitelkeretből 150 millió forint bankgaranciák biztosítására szolgál, míg 500 millió forint pedig folyószámlahitel.

A hitel biztosítéka a BIF konszolidációs körébe vont leányvállalata, a BPR Delta Kft. tulajdonában álló, a budapest ötödik kerületében található Sas u. 24. alatti ingatlanra bejegyzett jelzálogjog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK