Gyengült a dollárral szemben a forint

Vegyesen alakult a forintárfolyam hétfőre virradóra a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben - írja az MTI.
Szabó Dániel, 2018. október 1. hétfő, 08:25
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A kamatemelési kilátások miatt a devizák széles körével szemben erősödő dollár a forintot is gyengítette, az euróval és a svájci frankkal szemben viszont a forint kissé erősödött.

A dollár jegyzése a péntek esti 278,65 forintról hétfő reggelre 279,06 forintra emelkedett.

Az eurót kissé alacsonyabban, 323,36 forinton jegyezték hétfő reggel a péntek esti 323,56 forint után, a svájci frank jegyzése pedig 284,40 forintra csökkent 285,14-ről.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK