Az euró árfolyama este 8 óra körül visszatért a hétfő késő délutáni szintekhez, ami este fél kilenc körül 305,21 forintos euróárfolyamot jelentett.

A dollárral és a svájci frankkal szemben némi erősödés volt. Az előbbivel szemben 260,93 és 262,43 közötti sávban mozgott a forint, este 262,05 forintnál járt a dollár jegyzése.

Az alpesi devizával szemben dél körül indult egy erősödési folyamat, ami még este is tartott, fél kilenckor 275,47 forintot kellett adni a svájci frank egységéért.

Eközben a dollár kissé gyengébb szinteken mozgott a kedd késő délutáni szintekhez képest, azaz 1,1646 dollárnál járt az euró jegyzése.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!