A diszkontkincstárjegyek közül a három hónapos 4 bázisponttal nőtt, a féléves stagnált, míg az egy éves 1 bázisponttal emelkedett. Az államkötvényeknél nagyrészt 1-3 bázispontos süllyedést regisztrált az Államadósság Kezelő Központ, kivételt a 15 éves papírok jelentettek, ahol 1 bázisponttal nőtt a hozam. Mindennek megfelelően 4,95 és 6,28 százalék között mozognak a referenciahozamok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!