Hol kell venni, hol kell eladni? - Szeminárium

A tőzsde és a kereskedés egy rendkívül izgalmas világ, a kereskedők többségét azonban elsősorban a pénz motiválja. A siker eléréséhez minden kereskedőnek el kell fogadnia, hogy a kereskedés hasonlóan bármely sporthoz a személyes teljesítményen alapul, és az eredmény a megfelelő felkészültségen túlmenően fejben dől el. Soron következő szemináriumunkon ehhez nyújtunk segítséget.
-x-, 2016. április 18. hétfő, 12:00
Fotó: Napi.hu

A siker eléréshez hasznunkra válnak az alábbi szabályok:

  • Minden a fejben dől el, minden kereskedő maga okozza azt az eredményt, amit a piacoktól kap.
  • Legyen kereskedési célunk, amit majd pozíció méretezés segítségével érünk el.
  • A kereskedés nem más, mint játék a valószínűségekkel: olyan beszállót keresünk, ahol kis kockázatért cserébe nagyobb hozamot várhatunk.

Ami a valószínűségeket illeti, az esélyeket mindenki a saját oldalára állíthatja a piaci trendek követésével. Profi trader oktatónk bemutat néhány nyereséges trendkövető stratégiát.

Soron következő előadásunkon mellőzzük a tankönyvszerű mellébeszélést, aktuális piaci környezetben kutatunk olyan beszállási lehetőségek után, ahol a valószínűségek a mi oldalunkon állnak.

Időpont: 2016. április 19. 17:30

Helyszín: Portfolio TraderAkadémia, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. D épület 2. emelet.

További részletek és jelentkezés a szemináriumra

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK