Holnap felfüggesztik a Pannonplastot

A BÉT vezérigazgatója a Pannonplast törzsrészvényeinek tőzsdei kereskedését a holnapi tőzsdenapra felfüggeszti.
NAPI Online, 2007. szeptember 27. csütörtök, 17:03
Fotó:

A megújuló energiaforrásokon alapuló új stratégiájának ismertetésével kapcsolatos befektetői- és sajtótájékoztatóján olyan információk nyilvánosságra kerülése várható ugyanis, amelyek jelentősen befolyásolhatják a kibocsátó törzsrészvényeinek árfolyamát, ezért a kereskedés felfüggesztését kérte.

Amennyiben a kibocsátó részvényeinek kereskedését befolyásoló információ a kereskedési idő vége előtt a tőzsdei szabályoknak megfelelően nyilvánosságra kerül, úgy a tőzsde vezérigazgatója a kibocsátó törzsrészvényeinek kereskedését határozattal visszaállíthatja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK