Holnaptól élénkülhet a forintpiac

A pénteki zárószintnél mintegy 0,10 százalékponttal magasabban, 12,52 százalékon nyitott a forint jegyzése, ami azt jelenti, hogy az eurót most 241,35/70 forinton váltják a bankok - tudtuk meg a Hanwha Bank üzletkötőjétől. Az O/N piacon egyelőre a múlt heti 8,30-8,40 százalékos árak vannak érvényben.
Madarász János, 2002. június 10. hétfő, 10:16

A kereskedők szerint ma nem várható komolyabb elmozdulás. Egyrészt holnap kerülnek nyilvánosságra az inflációs adatok, és bár a legtöbben nem várnak kamatemelést a jegybank tanács mai ülésén, a piac mégis óvatos e tekintetben is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK