Holnaptól három napra leáll a Pannon-Flax kereskedése a BÉT-en

A Budapesti Értéktőzsde Titkárságának vezetője a Pannon-Flax Rt. kibocsátó törzsrészvényeinek tőzsdei kereskedését - a társaság kérésére - a 2001. november 9-ével kezdődően három tőzsdei kereskedési napra felfüggeszti - áll a börze közleményében. A Pannon-Flax kérelmében arról tájékoztatta a tőzsdét, hogy a kért felfüggesztési időszak során olyan információ bejelentése várható, amely a részvények árfolyamát befolyásolhatja.
Ádám Viktor, 2001. november 8. csütörtök, 18:26
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK