Horvát bírósághoz fordult a Mol

A Mol kérelmezte a HANFA horvát pénzügyi felügyelet május 18-án hozott, a Molnak piaci manipulációt tulajdonító döntésének bírósági felülvizsgálatát és megsemmisítését - közölte a magyar olajcég pénteken.
NAPI, 2011. június 17. péntek, 16:12
Fotó:

A dokumentumot június 16-án nyújtották be a horvát közigazgatási bíróságához. A Mol teljes bizalommal van Horvátország független és tényszerű döntéseken alapuló ítélkezési rendszere iránt - áll a közleményben.

A Mol korábban több alkalommal is hangoztatta és most újból kihangsúlyozta, hogy az INA részvényeire tett felvásárlási ajánlata során és azt követően is folyamatosan tisztességes, nyílt és áttekinthető módon járt el. Mindig betartotta a tőkepiaci szabályokat és a Horvátországban érvényes törvényeket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK