Hová zuhan a BUX?

A pesti börze irányadó indexe a negatív tartományban nyitott, majd onnan tovább rohant a mélység felé.
NAPI Online, 2008. október 31. péntek, 09:11
Fotó:

A nyitást jelző harangszó után 10 perccel már közel 3 százalékos mínuszban járt a BUX a csütörtöki záróértékéhez képest. A mutató 13 316 pontnál 2,7 százalékos veszteséget jelzett. A blue chipek mind a negatív tartományban forognak, a Mol papírjaival 10 800 forinton 3,4 százalékos, az OTP részvényeivel 3375 forinton közel 5 százalékos veszteséggel kereskednek.

Nem áll jobban az MTelekom sem, amely 9 óra 10 perckor 2,3 százalékos csökkenést követően 633 forintba került.

A Richter veszteségei még nem érték el az 1 százalékot, a papír árfolyama 27 000 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK