Május utolsó napján a hó végi árbeállítások jelenthetik az egyetlen mozgatórugót a tőzsdén, miután Amerikában nincs ma kereskedés. Alacsony forgalmú semleges kereskedésre számít Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője, a BUX nulla és mínusz 200 pont között ingadozhat. Van rá esély, hogy a hó végét lekötik, de ezt leszámítva már próbál felállni a piac. Pénteken a nap végén a spanyol leminősítés miatt megtörténtek az eladások, de az európániknak vége, a devizapiacok kezdenek megnyugodni - vélekedett az üzletkötő.
Egy hónap múlva Amerikában jönnek a második negyedéves gyorsjelentések, egyre inkább erre fognak fókuszálni a befektetők - tette hozzá.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!