A háromhónapos diszkontkincstárjegyek keddi aukcióján 1,9-szeres túljegyzés mellett az eredetileg tervezett, 35 milliárd forintos mennyiséget értékesítette az ÁKK. Az elfogadott hozamok 11,35-11,47 százalék között szóródtak, a 11,44 százalékos átlag az egy héttel korábbit 15 bázisponttal múlta alul, a tegnapi másodpiaci benchmarknál ugyanakkor 3 bázisponttal lett magasabb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!