A csütörtöki és pénteki hozamemelkedések után hétfőn fordult a kocka, az állampapírok másodlagos piacán minden futamidőben csökkentek a benchmarkok, 6-21 bázispont közötti értékekkel. Kedden tovább folytatódott ez a tendencia, a referenciahozamok ezúttal csak 1-5 bázisponttal kerültek lejjebb. A süllyedés alól kivételt jelentett a stagnáló hathónapos és a két bázisponttal erősödő ötéves lejárat.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!