Az ÁKK az eredeti terveknek megfelelő, 35 milliárd forint értékben adott el háromhónapos diszkontkincstárjegyeket a keddi aukción, kétszeres túljegyzés mellett. Az elfogadott hozamok 11,25-11,51 százalék között szóródtak, a 11,48-as átlag az egy héttel korábbit 13 bázisponttal múlta alul, a tegnapi másodpiaci benchmarkot ugyanakkor 11 bázisponttal meghaladta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!