Kisebb, 10 bázispont alatti mértékben nőttek a benchmarkok a hozamgörbe két végén, de "középre tartva" egyre nagyobb elmozdulást produkáltak a hozamok. A leginkább a hároméves futamidőben hízott a referenciaérték, itt 22 bázispontos növekedés történt, míg a két szomszédnál, vagyis az egy- és ötéves papíroknál rendre 16, illetve 17 bázisponttal került feljebb a szint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!