Az Államadósság Kezelő Központ adatai szerint a keddi aukción közel a meghirdetett 30 milliárd forint értékű háromhónapos diszkontkincstárjegyre 73,5 milliárd forint értékben érkezett ajánlat az elsődleges forgalmazók. Az elfogadott hozamok 8,25-8,59 százalék között szóródtak, a 8,56 százalékos átlag 9 bázisponttal múlta felül a hétfői másodpiaci referenciaértéket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!