Hozamfronton a helyzet változatlan

Két és félszeres jegyzés, és alig változó hozam mellett keltek el a hathónapos diszkontkincstárjegyek a mai aukción.
Ádám Viktor, 2005. május 18. szerda, 12:14
Fotó:

Az Államadósság Kezelő Központ az eredetileg meghirdetett, 35 milliárd forintos mennyiséget értékesítette, a két héttel korábbinál valamivel nagyobb, 87,6 milliárdos beérkezet ajánlattömeg mellett. Az elfogadott hozamsáv szinte hajszálra megegyezett a május 4-én feljegyzettel, a 7,38 százalékos átlag mind a tegnapi másodpiaci benchmarkot, mind a két héttel korábbi átlagértéket egyetlen bázisponttal múlta felül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK