Hozamok erre-arra

Nyugodtan zajlott a kereskedés az állampapírok másodpiacán. Csekély elmozdulások mellett több papír benchmarkja stagnált.
NAPI Online, 2006. április 6. csütörtök, 14:30
Fotó:

A 3 hónapos diszkontkincstárjegy hozama 3 bázisponttal emelkedett, a 6 hónaposé 5 bázisponttal esett, miközben a 12 hónapos papír benchmarkja stagnált. A hosszú oldal képviselői közül a 10 éves papír referenciértéke nem változott, a többieké 1-5 bázisponttal hízott.

Tegnap egy kivétellel emelkedtek a hozamok. A 6 hónapos benchmark 3 bázisponttal csökkent, a többi 4-10 bázisponttal nőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK