Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mol árfolyama 195 forinttal, 0,88 százalékkal 21 895 forintra csökkent, 2,6 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 197 forinttal, 2,22 százalékkal 8663 forintra esett, forgalmuk 4,4 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom 1 forinttal, 0,21 százalékkal 468 forintra erősödött, forgalma 293,1 millió forint volt.

A Richter-papírok 118 forinttal, 1,66 százalékkal 7000 forintra gyengültek, forgalmuk 2 milliárd forintot ért el.

A BUX alulteljesítő volt a nemzetközi piacokhoz képest. A BÉT-en a Magyar Telekomon kívül minden nagy papír mínuszban zárt. A magyar papírok eladását azzal magyarázta, hogy az elmúlt időszakban túl sokat emelkedett az árfolyamuk - mondta Debreczeni Csaba, az MKB Bank tőkepiaci elemzője az M1-en.

A vezető európai tőzsdék közül a német piacot említette, amely csak enyhe mínuszban volt, és hozzátette, hogy ez volt jellemző a tengerentúli tőzsdéken is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!