A szerdán a Napi Gazdaság cikke nyomán nagyon elkalapált Mol ezúttal 0,3 százalékkal 14 650 forintra emelkedett, a Telekom 1 százalékkal 291 forintra esett, az OTP 0,5 százalékkal 4370 forintra erősödött, a Richter pedig 0,2 százalékkal 4099 forintra kúszott fel.

A Magyar Nemzeti Bank a Mol és a Richter piacán 2013. október 16-án tapasztalt árfolyamesések kapcsán előzetes ellenőrzést folytat, mely a folyamatos tőkepiaci monitoring tevékenységének része. Ennek eredményétől függően pedig akár piacfelügyeleti eljárást is indíthat tiltott piacbefolyásolás gyanújával - írta az Mfor.hu.

Az Elmű és az Émász részvényei mellett a Rába is nagyott lépett előre, rendre 3,3, 5,6 és 3,5 százalékos pluszt mutattak fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!