Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

1,1 százalékos pluszban zárt a BUX a Richter vezetésével, a gyógyszerpapír 6,6 százalékot erősödött ma. A többi blue chip közül a Mol 0,5 százalékot emelkedett, az OTP 0,1, a Magyar Telekom 0,7 százalékot esett - írja a Portfolio.

A portál kiemeli, hogy a Richternek és a Waberer's-nek is jó napja volt: előbbi árfolyama 5 százalékos pluszban is járt csütörtökön, ezzel több mint 7 százalékot mozdult napközben a részvény. 5,6 milliárd forintos forgalom bonyolódott a Richter piacán, ami négyszerese az átlagosnak.

A Waberer's papírjai 3 százalékkal álltak a tegnapi záróérték felett.

A tengerentúlon mínuszban nyitottak az indexek.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!