Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A vezető részvények a Magyar Telekom kivételével erősödtek a pénteki záráshoz képest, a legnagyobb mértékben az OTP.

A Mol 150 forinttal, 0,71 százalékkal 21 400 forintra erősödött, 2,7 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 97 forinttal, 1,17 százalékkal 8363 forintra nőtt, forgalmuk 5,5 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama nem változott, 487 forintot ért, forgalma 353,5 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 60 forinttal, 0,87 százalékkal 6970 forintra emelkedett, ami új éves és történelmi csúcs, forgalmuk 917,9 millió forintot ért el.

Az elemzők hétfőn reggel jelentős emelkedést vártak az európai részvénypiacokon és a BÉT-en is, miután a befektetők pozitívan értékelték a francia elnökválasztás első fordulójának eredményét.

A jó hangulat egész nap kitartott, főképp az európai tőzsdéken, ahol nem voltak ritkák a 3-4 százalékos pluszok sem. Valamelyest a magyar tőzsde is kivette ebből a részét, de a BUX index közel 1 százalékos emelkedésével lemaradt európai társaitól - idézi Schiller Robin, a KBC Equitas elemzőjének nyiltkozatát az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!