Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nem volt magyar specifikus hír, a nemzetközi hangulat befolyásolta a BÉT-en a kereskedést. A Rába magas forgalom mellett drágult, de nincs konkrét információ ennek okáról - mondta Ballai Zoltán, a Raiffeisen elemzője.

A vezető részvények közül egyedül az OTP-nek sikerült egy kicsit emelkednie. A nagypapírok közül a nap vesztese a Richter volt, közel 2,5 százalékos eséssel - mondta Cinkotai Norbert, a KBC Equitas elemzője az M1-en.

A külföldi részvénypiacokon sem volt jó a hangulat - mondta -, inkább kockázatkerülés jellemzi most a befektetőket, Európában és az amerikai piacon is mínuszokat látni. A kispapírok közül kiemelte a Rábát, ugyancsak megjegyezve, hogy nem érkeztek komoly hírek a társasággal kapcsolatban. A keddi nap esetleg a Rába kapcsán is érdekes lehet - tette hozzá.

A Mol árfolyama 38 forinttal, 1,21 százalékkal 3100 forintra csökkent, 865,8 millió forintos forgalomban.

Az OTP-részvények 40 forinttal, 0,35 százalékkal 11 560 forintra erősödtek, forgalmuk 6,3 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 2,50 forinttal, 0,53 százalékkal 472,50 forintra esett, forgalma 230,1 millió forint volt.

A Richter-papírok 155 forinttal, 2,33 százalékkal 6495 forintra gyengültek, forgalmuk 1,6 milliárd forintot ért el.

A Rába részvényei 195 forinttal, 14,94 százalékkal drágultak, 1500 forinton zárták a kereskedést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!