A BÉT honlapján kedden közölt határozat szerint nem lesz tőzsdei kereskedés a munkanap áthelyezésekkel érintett szombati munkanapokon, ezek a napok 2018-ban: március 10., április 21., október 13., november 10., december 1. és 15.

A tőzsdei szabályoknak megfelelően ugyancsak szünnap lesz az ünnepekhez kapcsolódó pihenőnapokon. Ezek: március 15-16. (nemzeti ünnep), március 30. és  április 2. (húsvét), április 30. és május 1. (munka ünnepe), május 21. (pünkösd), augusztus 20. (nemzeti ünnep), október 22. és 23. (nemzeti ünnep), november 1-2. (mindenszentek), december 24-25-26. (karácsony) és december 31. (szilveszter).

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!