Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Alibaba Group Holding Ltd. adózott eredménye 7,65 milliárd jüanra (1 jüan=40,79 forint) esett a június 30-án záródott három hónapban az egy évvel korábbi 14,03 milliárd jüanról. Az adat elsősorban a cég dolgozóinak kifizetett egyszeri, 11,8 milliárd jüan kompenzáció miatt lett gyengébb.

Az egyszeri tételek nélküli részvényarányos adózott eredmény 8,04 jüanra emelkedett az egy évvel korábbi 7,98 jüanról.

A cég bevétele 61 százalékkal, 80,92 milliárd jüanra (11,8 milliárd dollár) nőtt a negyedévben. Szakértők jobb adatra, 81,37 milliárd jüanra számítottak.

Kínában 576 millióra emelkedett az Alibaba internetes értékesítési platformján az aktív ügyfelek száma a negyedévben az egy évvel korábbi 552 millióról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!