Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kiadott harmadik negyedéves jelentés szerint a Coca-Cola Company bevételei 8,1 százalékkal nőttek, főleg az észak-amerikai áremelés miatt. A nettó profit 2,22 milliárd dollára (95 cent részvényenként) nőtt az egy évvel ezelötti 2,06 milliárd dolláros (88 cent részvényenként) profithoz képest.  Az eladások ennek ellenére 45 százalékkal, 12,2 milliárd dollárra nőttek, ami magasabb lett mint a szakártők által jósolt 12 milliárd. A Coca-Cola az elmúlt évtizedben még nem volt ilyen stabil pozícióban mint most, így érdemes a részvényeikbe fektetni" - mondta az UBS elemzője. Nem mutatott fel ilyen jó eredményt a Johnson & Johnson, a harmadik negyedéves profitjuk 6 százalékkal esett. A nettó bevételük 3,42 milliárd dollárról (1,23 dollár per részvény) csökkent 3,2 milliárd dollárra (1,15 dollár részvényenként). A bevételek tekintetében jobban áll a cég, 7 százalékos növekedést jelentettek, összesen 16 milliárd dollárros értékben. A megkérdezett elemzők 16,02 milliárdos bevételt és 1,21 dolláros részvényenkénti profitot vártak a cégtől.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!