Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A BUX 1,7 százalékos többlettel 19 148,65 ponton fejezte be az első novemberi kereskedési napot, de röviddel zárás előtt 19 200 felett is megfordult.

Az indexet főként a 3,8 százalékkal 4692 forintra ugró OTP húzta fel, de 3,1 százalékkal 4269 forintra drágult a Richter is. A Mol-Telekom páros lejtőre került, az olajpapír 0,1 százalékkal 14 880 forintra süllyedt, a távközlési cég részvényei 2 százalékkal 293 forintra estek. A Richtert a közelgő MSCI-átsúlyozás, az OTP-t pedig az hajthatta feljebb, hogy a Fidesz hétfőn bejelentett devizahiteles-mentési terve - amelyet azután hoztak nyilvánosságra, hogy a bankszövetség megoldását a kabinet lesöpörte az asztalról - messze van a banki rémálmoktól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!