Hatalmas terjeszkedés előtt áll a Kajahu étteremláncot működtető CyBERG. A következő bő egy évtizedben, 2030-ig összesen 73 éttermet nyit ugyanis a számára franchise-partnere, a Region Capital Holding Kft. (RCH) Ausztria, Csehország, Szlovákia és Lengyelország területén.

Az első ezek közül az ausztriai Parndorf Fashion Outlet-ben lesz, amely a Kajahu étteremlánc harmadik, egyben első külföldi étterme. 400 négyzetméteres üzlethelyiség a tervek szerint egy 100 négyzetméteres terasszal is kiegészül majd, úgy tűnik, már az RCH által vállalt októberi határidő előtt megnyílhat.

A Kajahu Parndorfban is lesz főzősziget és DJ pult, a vendégek pedig érintőképernyős (touchscreen) felületről rendelhetnek majd. Az éttermet Solti Gábor vezeti majd, aki korábban dolgozott az AccorHotels több éttermében, konyhafőnökként vezette a La Vera Cateringet a Schönbrunni kastélyban, majd nyolc éven át vezette a német Vapiano cég cég két bécsi éttermének a konyháját.

A tőzsdére január elején bevezetett cég részvényének az árfolyama minimális forgalom mellett csaknem 5 százalékot emelkedett csütörtökön nap közben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!