Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A budapesti Könyves Kálmán körúton nyíló szalontól a társaság a használtautó részlegének további növekedését várja. Az ősztől folyamatosan közel 60 prémium kategóriás használt gépkocsi lesz a a Wallis Motor Duna új üzletében. A csoport állítása szerint az ügyfelek Magyarországon egyedülálló méretű használtautó-kínálatot érhetnek el: a szalonban 24 hónapos jótállással, igazolt járműtörténettel, 6 hónap vagy 10.000 kilométerig ingyenes karbantartással szervizelt autókat lehet megvásárolni. Az új helyszínen a BMW Premium Selection mellett a Mini Használtautó Next program is elérhetővé válik elsőként az országban.

A Wallis már rövid távon, a használtautó forgalom közel 20 százalékos bővülését várja. A használtautó-kereskedelem a Wallis Motor Pest és Wallis Motor Duna autó értékesítési árbevételének a kb. 18 százalékát adja, és az elmúlt években folyamatosan a piaci átlag felett növekedett.

A Wallis áprilisban jelentette be, hogy a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Altera Nyrt-ben történő befolyásszerzéssel tőzsdére lép a négytagú gépjárműkereskedelmi és szolgáltatói tevékenységet ellátó vállalatcsoportja. A később megvalósuló tőzsdei jelenléttel a Wallis célja, hogy a cégcsoport maximálisan kihasználja a nyilvános tőkepiac nyújtotta, a növekedési célok megvalósításához szükséges finanszírozási lehetőségeket.

A fotó forrása: Wallis.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!