Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Hasbro hétfőn közzétett gyorsjelentése szerint az adózott eredménye 263,9 millió dollárra, részvényenként 2,06 dollárra csökkent a szeptember végével záródott negyedévben az egy évvel korábbi 265,6 millió dollárról, részvényarányosan 2,09 dollárról.

Az egyszeri tételeket nem számítva az egy részvényre jutó nyereség 1,93 dollár volt, kisebb az elemzők által várt 2,23 dollárnál.

A negyedéves bevétel 12 százalékkal, 1,57 milliárd dollárra zuhant, elmaradt az elemzői várakozások átlagában szerepelt 1,71 milliárd dollártól.

A Hasbro nemzetközi eladásokból származó bevételei 24 százalékkal csökkentek, Európában 29 százalék, Latin-Amerikában 16 százalék, Ázsiában és a csendes-óceáni térségben pedig 14 százalék visszaesést regisztráltak.

A Hasbro részvényára 7 százalék mínuszban állt a hétfői New York-i tőzsdenyitást megelőző elektronikus kereskedésben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!