A BÉT indexe zárásra sem tudott kitörni a piros zónából, a nap végi 18 717,05 pontos érték 0,7 százalékkal múlta alul a múlt péntekit.

A BUX-ot főként a 2,8 százalékkal 4375 forintra zuhanó és ezzel napi minimumán záró OTP rántotta le azután, hogy a kormány jelezte, nem fogadja el a bankok devizaadós-mentési javaslatát és saját forgatókönyvet dolgoz ki. A Mol 14 950 forintos záróára megegyezett a múlt péntekivel, a Richter 4180-on szintén stagnált, a Telekom 1,4 százalékkal 301 forintra erősödött, míg az Egis 0,1 százalékkal gyengült 27 775 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!