Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az euróval szemben nem változott a forintárfolyam, a dollárral szemben viszont ugyanannyit gyengült, mint az euró.

Az eurót a kora reggeli 1,2276 dollár után este hét órakor 0,31 százalékkal jegyezték gyengébben 1,2238 dolláron. A dollár jegyzése ugyanakkor a forinttal szemben 0,33 százalékkal 253,44-ről 254,28-ra emelkedett.

Az eurót este hét órakor 311,18 forinton, a kora reggelivel megegyező árfolyamon jegyezték.

A svájci frank a forinttal szemben 0,16 százalékkal erősödött, jegyzése 263,61-ről 264,02 forintra emelkedett. A frank a dollárral szemben csütörtökön 0,24 százalékkal gyengült, az euróval szemben viszont 0,14 százalékkal erősödött. (Jó napja volt Budapestnek.)

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!