A tájékoztatás szerint a társaság 2018. július 10-én közzétett bejelentése alapján 2018. augusztus 31-ig tervezték megvalósítani az alaptőke-emelést célzó többlépcsős tranzakciósorozat lezárását - írja az MTI.

Az Opus Global a Viresol Keményítő- és Alapanyaggyártó és Forgalmazó Kft. üzletrészeinek 51 százalékát előreláthatólag 2018. szeptember 15-ig szerzi meg.

A korábbi bejelentésekhez képest később, várhatóan 2018. október 15. és november 30. között kerül a Status Geo Invest Kft. üzletrészeinek 100 százaléka nem pénzbeli vagyoni hozzájárulás címén a Mátrai Erőmű Zrt.-hez (MEZrt.), ezáltal a MEZrt. szerez 100 százalékos közvetett befolyást a Geosol Kft.-ben - tájékoztatott az Opus Global.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!