Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nem hivatalos adatok szerint a londoni FTSE-100 0,09 százalékkal, a párizsi CAC-40 pedig 0,18 százalékkal emelkedett.

A milánói FTSE Mib 0,18 százalékot, a madridi IBEX 35 pedig 0,74 százalékot nyert.

A frankfurti tőzsde nemzeti ünnep miatt zárva volt.

A legnagyobb piaci tőkeértékű európai részvények FTSEurofirst 300 indexe 0,31 százalékkal ment föl. Euro Stoxx 50 indexet a frankfurti tőzsdei szünnap miatt nem közöltek.

Az FTSE-100 mutatót nyereségben tartotta, hogy a BP 4,1 százalékkal, 2014 júliusa óta a legmagasabbra emelkedett, miután az olajmulti megkétszerezte negyedéves nyereségét, és részvény-visszavásárlási programot hirdetett meg.

Párizsban a repülőgép-ipari vállalatok segítették pluszba a CAC-40 mutatót. Az Airbus 4 százalékkal, a SAFRAN 1,9 százalékkal erősödött.

Hétfőn vegyesen zártak a vezető európai tőzsdék. A DAX-30 0,09 százalékkal emelkedett, az FTSE-100 viszont 0,23 százalékkal, a CAC-40 pedig 0,01 százalékkal süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!