Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Év felfedezettje elismerést adományozta az Oracle Hungary a Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó érdekeltségi körébe tartozó 4iG Nyrt.-nek, A világ elsőszámú üzleti szoftvervállalataként jegyzett Oracle évente oszt ki elismeréseket a cégcsoport növekedésében és sikerében fontos a szerepet játszó partnereknek.

Az Év felfedezettje díjával a 4iG felhőtechnológiák iránti nyitását értékelte kiemelkedőnek és kiemelendőnek az Oracle, mivel a 4iG komoly energiát fektetett a világcégnél elsődleges stratégiai termékként kezelt felhőszolgáltatásokba.

Az informatikai biztonsági megoldások elismert szereplője, a One Identity szintén elismerte a közelmúltban a 4iG Nyrt. szakmai felkészültségét és partneri együttműködését. A jogosultság- és hozzáférés kezelési (Identity and Access Management - IAM) piac globális szállítója nemzetközi rendezvényén díjazta a 4iG-t "Közép-Kelet Európa év partnere" címmel. A 4iG egy nagy projektben nyújtott kiemelkedő gyorsaságú és minőségű együttműködésével tűnt ki a régiónkban működő IT-cégek közül.

A Lenovo magyarországi garanciális szervizeinek 2018-as teljesítményének értékelésének eredménye alapján a legmagasabb ügyfél-elégedettséggel dolgozó szervizpartner a 4iG lett. A 4iG-szerviz havonta 1000-1500 esetet kezel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!