Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az euróval szemben a forint árfolyama közel fél éves mélyponton tartózkodik. Az euró jegyzése alig változott, kora reggel 312,10 forinton, este hét órakor 312,12 forinton állt. Az eurót legutóbb az idén április végén jegyezték 312 forint felett.

A dollárral szemben erősödött a forint, a svájci frankkal szemben kissé gyengült. A dollárt a kora reggeli 266,57 forint után este 265,49 forinton, a svájci frankot 272,40 forint után 272,72 forinton jegyezték.

Az euró erősödött kedden, kora reggel 1,1707 dolláron, este 1,1756 dolláron állt a jegyzése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!