A társaságnak a korábbi tulajdonossal kötött megállapodása csak a Waberer's név használatáról rendelkezik. Azok a jogok, melyek többek között a napot formáló logóra, a jelenlegi arculati színvilágra és az Optimum solution szlogenre vonatkoznak, teljes mértékben a cég tulajdonában vannak - adta hírül a tőzsdei cég.

Mivel a márkanév változtatására három év áll rendelkezésre, a társaság fokozatosan vezeti be a változásokat, ezzel is minimalizálva a névváltáshoz kapcsolódó költségeket.

A névváltoztatás már régóta esedékes volt és már rendelkezésre állnak azok a terveink, amelyek biztosítják a zökkenőmentes és alacsony költségek melletti átállást. Amint végleges döntés születik az új márkanévvel kapcsolatban, a társaság a befektetőket és a közvéleményt is tájékoztatja - mondta Robert Ziegler, a Waberer's vezérigazgatója.

Waberer György 2003 óta részvevője a 100 leggazdagabb magyar üzletembert rangsoroló kiadványnak. A 2018-as listán 84 milliárd forintra becsült vagyonával a 11. helyen állt.  Ugyanezen lap befolyásbarométerén pedig a 26. helyre rangsorolták őt a kiadó által felkért politológusok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!