Az FHB Kereskedelmi Bank megszünteti tőzsdetagságát

Az FHB Kereskedelmi Bank (FHB Bank) december 29-i hatállyal kezdeményezi befektetési szolgáltatási tevékenységi engedélyeinek visszaadását és BÉT tőzsdetagságának megszüntetését is - tette közzé az FHB Jelzálogbank kedden a BÉT honlapján.
Szász Péter, 2017. december 5. kedd, 16:18
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az FHB Bank a közlemény szerint december 18-án a Takarékbankra ruházza át befektetési szolgáltatási szerződéseiből eredő kötelezettségeinek állományát, és azt követően a Takarékbank ügynökeként jár el.

Az FHB csoport a takarékszövetkezeti integráció tagja, a Takarékbank pedig az integráció központi bankja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK