Meg se nyekkent a forint

Alig változott, a főbb devizákkal szemben vegyesen alakult a forintárfolyam keddre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben.
Dzindzisz Sztefan, 2018. október 30. kedd, 08:11
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az euróval szemben a forint árfolyama nem változott, az eurót kedden reggel nyolc óra előtt is a hétfő estivel megegyező 324,74 forinton jegyezték.

A dollárral és a svájci frankkal szemben a forint gyengült.

A dollár jegyzése a hétfő esti 285,04 forintról 285,47-re emelkedett kedd reggelre, a svájci franké pedig 284,77 forintról 284,97-re - írja az MTI.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK