Nem találta az irányt Nyugat-Európa

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók szerdán.
Szepesi Anita, 2017. április 12. szerda, 18:28
Fotó: MTI/EPA

A londoni FTSE100 index 0,23 százalékos csökkenéssel, a frankfurti DAX-30 0,13 százalékos emelkedéssel, a párizsi CAC-40 mutató 0,01 százalékos mínusszal fejezte be a napot.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 39 cent csökkenéssel, 55,84 dolláron állt.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 0,39 százalék, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index pedig 0,46 százalék mínuszban volt, a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója 0,53 százalék csökkenést jelzett - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK