Odacsaptak a forintnak

Hétfő reggel újra az euró dollárhoz mért gyengülése miatt került lejtőre a forint.
NAPI, 2012. július 23. hétfő, 08:09
Fotó: Napi.hu

Mérsékelten gyengült a forint hétfőn reggel a főbb devizákkal szemben, követve az euró dollárhoz és jenhez mért veszteségeit, miután újra az eurózónáért kezdtek aggódni a piacok, fókuszban Görögországgal.

A péntek esti, 296 forint alatti szintekről hétfő reggel hét órára 286,20 fölé került az euró jegyzése, nyolc óra után pedig már 287,50-nél járt a kurzus. Ugyanekkor a dollár egysége 237,60, a svájci franké 239,40, az EUR/USD pedig 1,2098-on állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK