André Agassival még tavaly szeptemberben kötött 3 éves szerződést a Norbi Update, becslések szerint 1,5-2 millió dollárt fizettek volna a világsztárnak. Agassi, mint az Update reklámarca fontos része volt a nemzetközi terjeszkedésnek, sőt, korábban arról is szó volt, hogy a híres teniszező részesedést is szerezne Schobert vállalatában.

A Velvet.hu értesülése szerint André Agassi és az Update közötti szerződés azonban megszűnt - idézi a portál.

A BÉT-en a Norbi Update Lowcarb közleményt tett közzé még november 25-én, igaz abban Agassi neve nem merült fel, csak az olvasható, hogy a társaság és az AKA Licenses LLC között szűnt meg az együttműködés, az AKA azonban az a cég, amelyik André Agassi nevében megkötötte a szerződést Schobert Norbert cégével 2014 szeptemberben.

A nagyívű nemzetközi terjeszkedés eddig elmaradt, a részvényárfolyam a kibocsátáskori 990 forintról mostanra 370 forintig esett - olvasható a Portfolio.hu-n.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!