Hullámvasúton Budapest

A kezdeti hullámvögyből ugyani kijött a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a délelőtt folyamán, de háromnegyed 12 körül már újra a veszteséges zónában járt a BUX, hajszálnyival a hétfői záróértéke alatt stagnált 34 766 pontnál.
Szabó Zsuzsanna, 2017. július 4. kedd, 11:40
Fotó: MTI Fotó

A blue chipek vegyesen teljesítettek, a Mol és a Richter a nyereséges zónában, a Magyar Telekom és az OTP a veszteséges zónában mozgott. A Richter reggeli emelkedése olvadt le a hétfői záróértéke közelébe, 6962 forinton forogtak a részvények.

A Mol ennél kicsit jobban teljesített, ekkor 0,1 százalékos emelekdést követően 20 755 forintnál járt.

A Magyar Telekom 0,4 százalékkal esett, részvényei 467 forintnál jártak, míg az OTP részvényei 8983 forintos árfolyammal 0,2 százalékos veszteségben állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK