A 257,50-70-en nyitó magyar fizetőeszköz jegyzését először egészen 258,10-ig nyomták le, hogy aztán pillanatok alatt 256,90-re erősödjön az euróval szemben. (Ez majdnem pont 9 százalékra van az erős oldalon a sávközéptől). A forint árfolyamát leginkább a jövő heti inflációs adattal kapcsolatos várakozások mozgatják. A dollárt 225 forint környékén jegyzik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!