Fontos munkaerő-piaci makroadatok jönnek délután az Egyesült Államokból, márpedig ha jó statisztikák látnak napvilágot, akkor az tovább lökheti az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed-et az eszközvásárlási program lazítása felé. Mindezek következtében nagy a bizonytalanság a piac, így másfél órával a kereskedés megnyitása után a londoni FTSE-100 0,3, a párizsi CAC-40 0,4 százalékos pluszban állt, míg a frankfurti DAX stagnált.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!