Négyoldalú megállapodást írt alá a Humet Nyrt., a Pharmanutrients Botanical Corp (PBC) Canada, a Humet-PBC North America Inc. és a NHP Industries Inc. A megállapodás a négy vállalkozás együttműködését szabályozza azzal, hogy a közös munkába további kanadai – így többek között a JR Laboratories Inc. - és kínai cégek is bevonandók azért, hogy a Humifulvát hatóanyagú termékeket Kínában is mielőbb engedélyeztessék és forgalmazzák. További cél, hogy a PBC Canada – és ezáltal a Humet-PBC North America Inc. - árbevételének folyamatos növekedéséhez kellő mennyiségű pénz és alapanyag-beszerzési forrás álljon rendelkezésére, valamint az NHP Industries Inc. és a PBC Canada termékpalettája bővüljön és a két cég termékei a Kínában és az Európai Unióban is forgalmazhatók legyenek. A Humet továbbá szándéknyilatkozatot írt alá az amerikai Starwest Botanicals Corp. tulajdonosával arról, hogy megvásárolja a Starwest 100 százalékos tulajdonjogát megtestesítő részvényeket. A vételár egy részét a Humet saját részvényeivel fizeti meg. A vételár megállapítása céljából a Humet megbízza a szintén amerikai Patton and Boggs LLP-t, hogy a Starwest jogi és pénzügyi átvilágítását legkésőbb 2007. december 31-ig végezze el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!